СНПЧ на Epson
расширения joomla 3.0
купить ноутбук
время в Киеве

 

Loopgroep RUN&FUN Twente

Aangesloten bij de Atletiekunie (voorheen KNAU)  vereninginsnr. B0020001

Een gezellige, recreatieve loopgroep voor jong en oud in Hengelo zuid-west. Iedereen met een "5 km. hardloopconditie" kan lid worden. Uitgangspunt is wel dat men bereid is drie keer in de week aan een conditiesport te doen die tenminste twee keer uit hardlopen bestaat.

Plezier in het hardlopen en een goede onderlinge sfeer staan bij Loopgroep RUN&FUN hoog in het vaandel. Kenmerkend zijn de professionele begeleiding en individuele benadering.

De trainer/coach Eddy van Essen is een Atletiekunie gediplomeerde hardlooptrainer. Daarnaast heeft hij ook een trainerslicentie van de Atletiekunie. Deze licentie waarborgt dat de kennis en kunde van de trainer up to date is. Ook is hij NGS gediplomeerd spormasseur, een belangrijk gegeven in het kader van blessurepreventie. 

 

Loopgroep RUN&FUN is aangesloten bij de Atletiekunie. Alle leden zijn daardoor ook lid van deze verening en hebben in het kader van het hardlopen automatisch een ongevallen en aansprakelijkheidsverzekering. Het lidmaatschap van de Atletiekunie geeft recht op korting bij voorinschrijving trimlopen en men ontvangt het digitale magazine START. Bij de meeste hardloopspeciaalzaken ontvangen de leden korting op hardloopbenodigheden. Bij Runnersworld in Enschede is dit 10% op het gehele assortiment.

 

We trainen op dinsdagavond en starten om 19:00 uur

Uitvalsbasis voor de trainingen is de fysiotherapiepraktijk Zuid Hengelo aan de Breemarsweg 524 in Hengelo. Hier kan van de garderobe en het toilet gebruik gemaakt worden.

Een training bestaat uit een warming up met o.a. coördinatieoefeningen, een (hoofd) intervalprogramma en een cooling down. De training duurt totaal zo'n  75 minuten. Bij voldoende licht wordt er getraind rond de retentievijvers van Waterpark 't Genseler. Ook wordt er regelmatig een route gelopen door het Twickelsebos. Bij onvoldoende licht vindt de training plaats rond de Tuindorpvijver, het Gezondheidspark en zo nu en dan een ronde over het Bedrijvenpark Twentekanaal. Eén keer per maand doen we een duurloop van +/- 10 km. In de donkere periode wordt dit gedaan in de week dat het volle maan is.

De contributie bedraagt € 100,- per jaar, het inschrijfgeld is € 10,-. De contributieperiode loopt van januari t/m december en wordt zonodig na rato berekend. Er is een coulanceregeling die inhoudt dat men bij het eertsvolgende contributiejaar korting kan ontvangen indien er sprake was van een langdurige ziekte/blessureperiode of zwangerschap. 

Het is mogelijk een zogenaamd light lidmaatschap aan te gaan voor € 25,- per jaar. Dit is een lidmaatschap waarbij men geen gebruik maakt van de trainingsfaciliteiten maar wel lid is van de Atletiekunie en tevens recht geeft op korting bij de diverse hardloopspeciaalzaken.